Tentang Kami

Fasilitas Lalu Lintas Huiquan

Didirikeun taun 2006, Shandong Guanxian Huiquan Traffic Facilities Co., Ltd. perenahna di Guanxian New Century Industrial Zone, Propinsi Shandong. Ibu perusahaan ngadaptarkeun modal 20 juta CNY, ngalangkungan daérah sakitar 43.290 méter pasagi. Kami salah sahiji perusahaan éntitas komprehensif anu ngahususkeun dina produksi, penjualan beuleum galvanis panjaga panas. 

Perusahaan ayeuna ngahususkeun kana pangwangunan jalan raya kalayan nekenkeun kana penjaga waja. Pabrik kami dilengkepan dua garis galvanis panas-dip sareng dua jalur lukisan semprot éléktrostatik, ngamungkinkeun urang ngahasilkeun 150,000 ton pagar bumi unggal taun. Pager hirup sareng asesoris Huiquan ketat nuturkeun standar internasional sareng domestik, sapertos Cina, Amérika, Australia, Éropa sareng sajabana asup Jaringan penjualan éksténsif kami nyertakeun langkung ti 40 nagara di Asia, Éropa, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Afrika, Oséania. Samentawis éta, volume ékspor réngking di payuneun nagara. Janten kami mangrupikeun salah sahiji produsén penjaga gawang anu paling propésional sareng paling kuat.

Huiquan difokuskeun ngahasilkeun hansip kualitas luhur, unggal prosés produksi dilaksanakeun saluyu sareng ISO, CE. Kami parantos kéngingkeun ISO, SGS, CE, BV sareng sertipikat sanés. Perusahaan diposisikan pikeun menangkeun pasar sareng konsumén kalayan produk anu saé kualitas sareng jasa jujur. Dina 2017, Huiquan ditunjuk salaku panyayogikeun proyék pembukaan proyek jalan tol "Sabuk sareng Jalan".

Fasilitas transportasi Huiquan daék kerjasama sacara tulus sareng konsumén pikeun nyiptakeun hasil anu saé sareng ngahontal tujuan win-win.

Tim kami

Tim ékspor kalebet Kamekaran Palanggan, Penjualan, Departemen Saatos-penjualan. Ningali ka kerjasama sareng anjeun. Dina jasa anjeun.

team

Produk Kami

Produk utama: W Beam, U post sareng spacer, C post sareng spacer, H post sareng spacer sareng asesoris (Bolts & Nuts, Reflector dll)

about-us1
about-us2
about-us03

Wisata Pabrik

 kami ngabagéakeun kunjungan ka pabrik kami ti sakumna dunya pikeun langkung mikawanoh korporasi urang.

factory1
factory2
factory3
factory4
factory5
factory6
factory7