FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha perusahaan dagang perusahaan anjeun atanapi pabrik?

Perusahaan urang mangrupikeun pabrik, anu ayana di kabupaten Guan, propinsi Shandong.

2. Naon jumlah minimum order anjeun?

Biasana ku ukuran normal, jumlah minimum order nyaéta 25 ton, tapi upami teu biasa MOQ bakal ditangtoskeun ku matéri.

3. Sabaraha lami urang tiasa kéngingkeun barangna?

Upami jumlah pesenan anjeun henteu langkung ti 1000 ton, kami bakal nganteurkeun barang dina 30 dinten saatos nampi setoran.

4. Kumaha upami istilah pamayaran?

Kami ngan nampi 30% TT kanggo setoran, sareng 70% TT saatos mariksa barang, sateuacan kintun.

5. Naha anjeun tiasa nyayogikeun laporan tés?

Leres, kami tiasa, upami diterbitkeun ku perusahaan kami éta bakal gratis, tapi upami diterbitkeun ku SGS atanapi departemen anu sanés anjeun kedah mayar biaya éta.

6. Naha anjeun ngagaduhan departemén kontrol kualitas?

Leres, urang gaduh. Pikeun mastikeun unggal produk tiasa nyumponan paménta anjeun. Tina matérial nepi ka produk réngsé, urang bakal nguji sadaya data pikeun urutan anjeun.

Hoyong damel sareng urang?