• Terminal end

    Terminal tungtung

    Tungtung terminal khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan tungtung terminal utamina ngalangkungan 2.5mm dugi ka 4.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Terminal e ...