• Thrie beam guardrail

    Penjaga balok Thrie

    Guardrail khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 2.67mm dugi ka 4.0mm. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 sareng sajabana penjaga gawang dirancang pikeun ngabagi jalan kana ...
  • W beam guardrail

    W balok hansip

    Guardrail khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 2.67mm dugi ka 4.0mm. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 sareng sajabana penjaga gawang dirancang pikeun ngabagi jalan kana ...