• C shape post

    C bentuk tulisan

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 jst. Pos dipasang kana ...
  • H shape post

    H bentukna pos

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Pos dipasang dipasang ...
  • U shape post

    U bentukna pos

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 jst. Pos dipasang kana ...
  • Round shape post

    Pos bentukna buleud

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Pos dipasang dipasang ...