• Thrie beam guardrail

    Penjaga balok Thrie

    Guardrail khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 2.67mm dugi ka 4.0mm. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 sareng sajabana penjaga gawang dirancang pikeun ngabagi jalan kana ...
  • W beam guardrail

    W balok hansip

    Guardrail khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 2.67mm dugi ka 4.0mm. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 sareng sajabana penjaga gawang dirancang pikeun ngabagi jalan kana ...
  • C shape post

    C bentuk tulisan

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 jst. Pos dipasang kana ...
  • H shape post

    H bentukna pos

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Pos dipasang dipasang ...
  • U shape post

    U bentukna pos

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 jst. Pos dipasang kana ...
  • Round shape post

    Pos bentukna buleud

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Pos dipasang dipasang ...
  • Terminal end

    Terminal tungtung

    Tungtung terminal khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa). Pikeun ketebalan tungtung terminal utamina ngalangkungan 2.5mm dugi ka 4.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén. Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Terminal e ...
  • Accessories

    Asesorisna

    Bolts didefinisikeun dina ANSI B1.13M pikeun toleransi Kelas 6 g. Bahan baud saluyu sareng ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan pikeun baud tahan korosi diluyukeun sareng ASTM F 568M pikeun Kelas 8.83. sambel. Perlakuan permukaan kedah nuturkeun AASHTO M232. Ukuran normal pikeun mesin cuci nyaéta 76 * 44 * 4mm, sareng urang tiasa nuturkeun gambar ti nasabah. Pikeun pemantul na warna na sok bodas, beureum, sareng konéng, anjeun tiasa nyampur nyalira. Baud sareng kacang-kacangan ditujukeun pikeun nyepetkeun ...