tentang Kami

Lalu Lintas Huiquan Fasilitas

Didirikeun taun 2006, Shandong Guanxian Huiquan Traffic Facilities Co., Ltd. perenahna di Guanxian New Century Industrial Zone, Propinsi Shandong. Ibu perusahaan ngadaptarkeun modal 20 juta CNY, ngalangkungan daérah sakitar 43.290 méter pasagi. Kami salah sahiji perusahaan éntitas komprehensif anu ngahususkeun dina produksi, penjualan beuleum galvanis panjaga panas.

PRODUK

  • Accessories

    Asesorisna

    Bolts didefinisikeun dina ANSI B1.13M pikeun toleransi Kelas 6 g. Bahan baud saluyu sareng ASTM ...

  • U shape post

    U bentukna pos

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahanna ...

  • C shape post

    C bentuk tulisan

    Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahanna ...

  • W beam guardrail

    W balok hansip

    Guardrail khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Tikar ...

PISANAN

PRODUK

  • H bentukna pos

    Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 dll. Pos dipasang kana lapangan, pikeun nyepetkeun sareng ngadukung garduh. Éta tiasa nurunkeun kakuatan pangaruh nalika kacilakaan naék.
    H shape post
  • Terminal tungtung

    Tungtung terminal khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317. Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa).
    Terminal end
  • Asesorisna

    Bolts didefinisikeun dina ANSI B1.13M pikeun toleransi Kelas 6 g. Bahan baud saluyu sareng ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan pikeun baud tahan korosi diluyukeun sareng ASTM F 568M pikeun Kelas 8.83. sambel. Perlakuan permukaan kedah nuturkeun AASHTO M232.
    Accessories