• Accessories

    Asesorisna

    Bolts didefinisikeun dina ANSI B1.13M pikeun toleransi Kelas 6 g. Bahan baud saluyu sareng ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan pikeun baud tahan korosi diluyukeun sareng ASTM F 568M pikeun Kelas 8.83. sambel. Perlakuan permukaan kedah nuturkeun AASHTO M232. Ukuran normal pikeun mesin cuci nyaéta 76 * 44 * 4mm, sareng urang tiasa nuturkeun gambar ti nasabah. Pikeun pemantul na warna na sok bodas, beureum, sareng konéng, anjeun tiasa nyampur nyalira. Baud sareng kacang-kacangan ditujukeun pikeun nyepetkeun ...