Asesorisna

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bolts didefinisikeun dina ANSI B1.13M pikeun toleransi Kelas 6 g. Bahan baud saluyu sareng ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan pikeun baud tahan korosi diluyukeun sareng ASTM F 568M pikeun Kelas 8.83. sambel. Perlakuan permukaan kedah nuturkeun AASHTO M232.
Ukuran normal pikeun mesin cuci nyaéta 76 * 44 * 4mm, sareng urang tiasa nuturkeun gambar ti nasabah.
Pikeun pemantul na warna na sok bodas, beureum, sareng konéng, anjeun tiasa nyampur nyalira.
Bolts sareng kacang-kacangan ditujukeun pikeun ngencengkeun hansip, pasang, spacer kana hiji bagian.
Réfléktor tiasa ngagambarkeun cahaya nalika jalma-jalma nyetir mobil sapeupeuting, Ku éta anjeun tiasa sacara gampil mendakan ujung penjaga. Éta tiasa nurunkeun kacilakaan anu kajantenan.
Sinar transaksi tetep antara balok w sareng balok thrie.

accessories2
accessories3
accessories1
accessories5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk