U bentukna pos

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pos kasebut utamina nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317.
Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa).
Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 4.0mm ka 7.0mm atanapi nuturkeun paménta konsumén.
Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 jsb.
Pos dipasang kana lapangan, pikeun nyepetkeun sareng ngadukung gardu. Éta tiasa nurunkeun kakuatan pangaruh nalika kacilakaan naék.

U shape post4
U shape post
U shape post1
U shape post2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami