W balok hansip

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Guardrail khususna nuturkeun standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 sareng standar EN1317.
Bahan pikeun anu utamina Q235B (S235Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 235Mpa) sareng Q345B (S355Jr kakuatan ngahasilkeun langkung ti 345Mpa).
Pikeun ketebalan penjaga gerbang utamina ngalangkungan 2.67mm dugi ka 4.0mm.
Perlakuan permukaan dicelupkeun panas ka galvanis, nuturkeun AASHTO M232 sareng standar anu sami sapertos AASHTO M111, EN1461 jsb.
Guardrail dirancang pikeun ngabagi jalan kana bagian anu sanés, sareng nurunkeun karusakan nalika kacilakaan naék.

W beam guardrail7
W beam guardrail5
W beam guardrail6
W beam guardrail8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk