Warta

  • Function of the Guardrail

    Fungsi Guardrail

    Fungsi GuardrailGuardrails fungsina salaku sistem, anu kalebet guardrail nyalira, postingan, taneuh anu dipasang dina pos, sambungan tina guardrail kana postingan, terminal tungtung, sareng sistem jangkar di terminal tungtung. Sadaya unsur ieu aya hubunganana sareng kumaha ...
    Maca deui
  • Guardrail Post

    Pos Penjagaan

    Dina rékayasa patalimarga, jalan tol ngajaga jalan tol tiasa ngajantenkeun kendaraan anu lepat tina halangan di sisi jalan anu tiasa didamel ku manusa (struktur tanda, jalan masuk, kutub utilitas) atanapi alami (tatangkalan, tutupan batu), ngalir di jalan sareng turun tina curuk tanggul, atanapi veering tina ro ...
    Maca deui
  • Highway Guardrail Weight Per Foot Calculation

    Jalan Raya Guardrail Beurat Ngitung Kaki

    Beurat penjaga jalan raya per suku nangtukeun harga tina gerbong. Spésifikasi pagar jalan raya béda, jadi beurat gerbong jalan tol per suku béda. beurat penjaga jalan raya per suku diitung ku ngabagi beurat penjaga jalan raya ku total panjang, teras mult ...
    Maca deui